Startweekend een succes!

Het eerste weekend voor het nieuwe zwembad De Amfoor zit erop. Het mag een groot succes genoemd worden met bijna 400 zwemmers.Op een paar technische foutjes na, o.a. het ticketsysteem, is alles vlekkeloos verlopen. We zullen deze week uiteraard alles in het werk stellen om dit in orde te maken.
 
Wat het zwemgebeuren zelf betreft, en dat is toch wel het belangrijkste, verliep alles perfect. Iedereen die gezwommen heeft, gaf heel positieve reacties. Vooral het peuterbadje en de glijbaan werden enorm gesmaakt.
 
We kregen van de bezoekers nog een paar hele positieve tips mee. Zo gaan we in de nabije toekomst een betaalterminal plaatsen zodat er met een kredietkaart kan betaald worden. We gaan ook de beurtenkaart uitbreiden met 50-beurtenkaarten en misschien zelfs met 100-beurtenkaarten.
 
We stellen vast dat heel wat bezoekers uit onze buurgemeenten afkomstig zijn, vooral uit Zonnebeke, Staden, Roeselare en Ledegem.
 
Over de inkomprijzen werd nauwelijks gesproken. Iedereen vindt de tarieven aanvaardbaar en begrijpt de verhoging. Ze krijgen ook meer waar voor hun geld.
 
Ook het cafetaria was een groot succes! Een goede start voor de uitbaters!
 
Vriendelijke groeten,
Ward Vergote
Burgemeester Moorslede
Schepen van Sport.

Afdrukken

Met dank aan:

Exploitant FARYS|TMVW – Stropstraat 1 – 9000 Gent – BTW BE 0200 068 636
farys

Schermafbeelding 2015 09 30 om 22.30.43